Trädgårdsfigurer


Trädgårdsfigurer i betong - Handgjorda på Österlen

Trädgårdsfigurer i betong är ett utmärkt sätt att ge din trädgård personlighet och stil. Hos oss hittar du ett brett utbud av handgjorda trädgårdsfigurer, tillverkade på vackra Österlen i Skåne. Österlens trädgårdskonst använder endast högkvalitativ betong, som är starkt och tåligt, perfekt för det skandinaviska klimatet.

Ett brett utbud av figurer

Vi har ett brett utbud av trädgårdsfigurer att välja mellan, inklusive drakar, troll, änglar, djur och mycket mer. Varje figur är unik , tillverkas och patineras för hand av erfarna hantverkare. Välj en figur som passar din personlighet och trädgårdens stil.

Förstärk trädgårdens karaktär

Att lägga till trädgårdsfigurer är ett enkelt sätt att förstärka trädgårdens karaktär och ge den personlighet och stil. Alla handgjorda betongfigurer är ett fantastiskt sätt att göra detta, och vårt sortiment av figurer ger dig många alternativ att välja mellan.


Köp nu och njut av trädgårdsfigurerna i många år framöver!


Tåliga och hållbara

Betongfigurer är tåliga och hållbara, och kan stå utomhus året runt. Betong är ett utmärkt material för trädgårdsfigurer, eftersom det är väderbeständigt och tåligt mot frost och regn. Det kräver minimalt underhåll, så att du kan njuta av din trädgård och figurerna utan att behöva oroa dig för skador eller förfall.

Handgjorda på Österlen

Alla trädgårdsfigurer i vårt sortiment är handgjorda på Österlen av skickliga hantverkare. Varje figur är unik och har sin egen personlighet och charm. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa trädgårdsfigurer som kommer att hålla i många år framöver.