Möbelgrupper

Matgrupper, Sittgrupper, Café & Balkongmöbler samt Rastmöbler

I denna sektionen har vi samlat våra kompletta möbelgrupper för utemiljö och trädgård. Alla våra utemöbler går givetvis att köpa separat, men är oftast lite rabatterade i de kompletta paketen. För att underlätta kan du använda något av våra filter för att endast visa de träslag eller kollektioner av matgrupper, sittgrupper eller balkongmöbler ni är intresserade av. Undrar du över de generösa produktgarantierna eller de olika träslag och material som används i de olika möbelgrupperna kan ni läsa mer här.   


Kategorier


Alla möbelgrupper utomhus är FSC-märkta och följer alla riktlinjer för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. Hittar ni inte något färdigt paket med de utemöbler ni är intresserade av, är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi er.

Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB