Trädgårdsfigur Klot med Blommor

Dekorativt klot med blommor i antikbehandlad betong. Vacker trädgårdskonst i naturmaterial som passar väldigt bra ihop med ett fint blomsterarrangemang eller so

725 SEK
Artikelnummer: 816
Leverantör: Österlens Trädgårdskonst

Dekorativt klot med blommor i antikbehandlad betong. Vacker trädgårdskonst i naturmaterial som passar väldigt bra ihop med ett fint blomsterarrangemang eller som dekoration på uteplatsen.  


21 cm
21 cm
21 cm
14 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.

Relaterade produkter

Spejande Örn i betong

Spejande Örn i betong

538 SEK
Liggande Lejon

Liggande Lejon

1 957 SEK
Trädgårdsfigur huvud på sockel Guld

Trädgårdsfigur huvud på sockel Guld

549 SEK
Trädgårdsfigur Turturduvor Guld

Trädgårdsfigur Turturduvor Guld

654 SEK
Vilande katt Svart

Vilande katt Svart

736 SEK
Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB