Österlens Trädgårdskonst

Trädgårdsfigur Sköldpadda

Trädgårdsfigur Sköldpadda i antikbehandlad betong och låt den tillföra en extra touch av visdom och styrka till din trädgård.

Artikelnr:1218

 

Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Sköldpadda i antikbehandlad betong är en unik och charmig trädgårdsdekoration som garanterat kommer att dra blickarna till sig. Denna handgjorda skulptur är tillverkad av högkvalitativ betong som är behandlad för att se ut som åldrad sten, vilket ger en autentisk antik känsla.

Sköldpaddan är en symbol för visdom, styrka och tålamod, vilket gör denna trädgårdsfigur till en perfekt dekoration för din trädgård. Med sina detaljerade mönster på skölden och den lilla kroppen, kommer Sköldpaddan garanterat att bli en av dina favoritdekorationer.

Denna trädgårdsfigur är också utformad för att klara av utomhusmiljöer och är enkel att placera på din önskade plats. 

Köp Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Sköldpadda i antikbehandlad betong och låt den tillföra en extra touch av visdom och styrka till din trädgård. 


12 cm
30 cm
20 cm
5,5 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.