Stolpbelysning & Pollare


Att belysa utemiljön är viktigt både för att skapa en trevlig atmosfär och för att öka säkerheten. En populär typ av utomhusbelysning är stolpbelysning, även kallad belysningsstolpe eller lyktstolpe. Dessa ger en klassisk och elegant touch till trädgården och finns i många olika stilar och utföranden.


För den som vill ha en modernare stil finns pollarebelysning, även kallad trädgårdspollarebelysning, som ger ett mjukt och behagligt ljus och är perfekt för att lysa upp trädgårdsgångar och uppfarter. Pollarebelysning finns även i olika höjder och material, såsom rostfritt stål eller aluminium, vilket gör att det är enkelt att hitta en som passar just din utemiljö.


Oavsett vilken typ av stolpbelysning eller pollarebelysning du väljer är det viktigt att tänka på att de är jordade och monterade på ett säkert sätt. Det är också viktigt att välja rätt typ av ljuskälla för att få bästa möjliga effekt. LED-lampor är energieffektiva och har en lång livslängd, vilket gör dem till ett utmärkt val för utomhusbelysning.


Välj rätt stolpbelysning eller pollarebelysning för din trädgård redan idag och njut av en vacker och trygg utemiljö.


Att välja rätt belysning för din utemiljö kan ge både stil och trygghet. Här är några tips på hur du kan belysa din trädgård med stolp- och pollarebelysning:


Stolpbelysning: En klassisk belysningsstolpe kan skapa en fin inramning runt entrén eller längs med uppfarten.


Lyktstolpe trädgård: För en mer romantisk känsla kan du välja en lyktstolpe med en mjukare ljuskälla.


Pollarebelysning: Pollarebelysning är perfekt för att skapa stigar eller markera gräsmattan, och kan också användas som avgränsare runt träd eller buskar.


Trädgårdspollare belysning: En trädgårdspollare kan lyfta fram speciella områden i trädgården, som en blomsteräng eller uteplats.


Oavsett vilken typ av utomhusbelysning du väljer är det viktigt att tänka på säkerhet och att belysningen är lämplig för utomhusbruk. Investera i högkvalitativa lampor för att undvika problem som kortslutningar eller korrosion.