FAMILJEFÖRETAGET SOM ÄLSKAR UTEMÖBLER

Vi som jobbar på Möbelimporten formligen älskar utemöbler och allt som hör säsongen till. Med många års erfarenhet samt ett stort sortiment av moderna, trendiga & designade kvalitetsmöbler är vi övertygade om att vi kan hjälpa er hitta det ni söker.

Företaget startade 2013 och sedan dess haft en stabil tillväxt varje år. De leverantörer vi samarbetar med har produkter av hög kvalité och har liknande värderingar som oss när det gäller mångfald, miljö och kvalité.

I vår 200m² stora butik i Simrishamn på vackra Österlen visar vi gärna dig de senaste nyheterna!  

 

VÅRT TEAM

 

Johnny Hansen

Ringer ni in till oss är det mest troligt vår gladlynte medarbetare Johnny ni kommer i kontakt med i första hand. Han delar gärna med sig av de tips och råd han lärt sig. Johnny finns för det mesta i butiken och hjälper gärna till när det gäller produkt-, leverans- eller returfrågor.  

 

Henrik Dahl

Henrik är auktoriserad elinstallatör och har under 16 år arbetat med projektering, planering och utförande för olika typer av el- & belysningsanläggningar. Behöver ni mer teknisk rådgivning om våra produkter, installationstips och rådgivning eller hjälp med belysningsplanering är det oftast honom ni får hjälp av. 


Therése Hansen

Therése sköter delar av vår marknadsföring och ser till att produktsortimentet är uppdaterat med alla trendiga nyheter. 


Maja, Max & Måns

Detta fartfyllda teamet hjälper mer än gärna till med både saker som behövs men även sånt som inte behövs. 

-En härlig & alltid välkommen hjälp! 


Behöver ni hjälp att montera era nya möbler?

Bor ni i sydöstra delen av Skåne och är i behov av hjälp med montering av era nya möbler, montage och installation av ytterlampor eller något annat önskemål. Hör av er till oss, så hittar vi en möjlig lösning. 

Ljussättning, projektering och ljusberäkning

Oavsett om ni bytt bostad, planerar att bygga nytt eller behöver uppgradera belysningen på uteplatsen kan vi hjälpa er! Med mångårig erfarenhet inom både projektering av el- & belysningsanläggningar, ljussättning och belysningsplanering tar vi i samarbete med våra andra företag Belysningsimporten och Lux El fram ett förslag utifrån era förutsättningar.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation!   

Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB