Stolar & Fåtöljer


Hållbarhet och kvalitet i fokus

Våra utomhusstolar och fåtöljer är utformade för att hålla länge och motstå tuffa utomhusförhållanden. Vi väljer bara de bästa materialen, som FSC-märkt trä, konstrotting och metall, för att säkerställa hållbarhet och kvalitet. Våra stolar och fåtöljer är också lätta att underhålla och rengöra, vilket gör dem till en långsiktig investering för din trädgård.


Skapa en personlig stil med vårt breda sortiment

Oavsett om du föredrar moderna linjer eller en mer rustik känsla, har vi stolar och fåtöljer som passar alla trädgårdar och stilar. Vårt breda sortiment innefattar allt från klassiska Recliner-stolar till moderna och bekväma trädgårdsstolar. Och med vårt stora urval av färger och material kan du skapa en personlig stil som passar just din trädgård.Skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär med våra stolar och fåtöljer

En trädgård är en plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Med våra utomhusstolar och fåtöljer kan du skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär som gör att du och dina gäster vill stanna länge. Våra stolar och fåtöljer är också perfekta för att skapa en mysig läshörna eller en plats för meditation.


Hos Möbelimporten Österlen AB hittar du högkvalitativa utomhusstolar och fåtöljer som är utformade för att hålla länge och motstå tuffa utomhusförhållanden. Vi erbjuder ett brett sortiment av stilar och material, vilket gör att du kan skapa en personlig stil som passar just din trädgård. Våra stolar och fåtöljer är perfekta för att skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär där du och dina gäster kan njuta av trädgårdslivet. Besök vår hemsida eller butik för att se vårt sortiment och hitta din favoritstol eller fåtölj idag!