Hammock & Loungemöbler

Med en hammock i trä får du en mysig blandning av soffa och hängmatta som är perfekt för varma dagar och sena kvällar. Vill du ha en mer stillastående lösning är en träbänk eller soffa ett perfekt alternativ för dig som vill ha en klassisk och skön trädgårdsmöbel.

Hammock Mahogany

Hammock Mahogany

39 400 SEK
Hammock Roble

Hammock Roble

39 400 SEK
Loungestol Roble

Loungestol Roble

11 445 SEK
Loungesoffa 2-sits Roble

Loungesoffa 2-sits Roble

18 199 SEK

Alla våra hammockar i trä från Alexander Rose är dessutom FSC märkta och följer alla riktlinjer för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.

Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB