Fontäner & Fågelbad


Handgjorda fontäner och fågelbad i betong

Sjöstenar som glittrar i solskenet, doften av friskt vatten och ljudet av stilla porlande - det är vad en fontän eller ett fågelbad i trädgården kan erbjuda. Vi erbjuder ett stort utbud av fontäner och fågelbad i betong som är gjorda för att stå emot väder och vind och hålla sig vackra i många år framöver.


Ett stort utbud av utföranden och färger

Alla fontäner och fågelbad är handgjorda och finns i olika utföranden och färger. Du kan välja mellan naturella betongfärger, svart eller antikbehandlad för att matcha din trädgård och stil. Vi har också olika storlekar och former så att du kan hitta den perfekta fontänen eller fågelbadet för just din trädgård.


Köp din nya fontän eller fågelbad från mobelimporten.se och upplev skönheten och lugnet i din trädgård på ett nytt sätt.


Skapa en avkopplande atmosfär i din trädgård

En fontän eller ett fågelbad kan vara en fantastisk tillägg till din trädgård. Den ger en avkopplande atmosfär och kan locka till sig fåglar och andra vilda djur. Det kan också vara ett sätt att höja trädgårdens estetiska värde genom att skapa en fokuspunkt som tilltalar både dig och dina gäster.


Stå emot väder och vind

Våra betongfontäner och fågelbad är tillverkade med högsta kvalitet och är designade för att hålla sig vackra och funktionella år efter år. De är också lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem till ett hållbart val för din trädgård.