Österlens Trädgårdskonst

Fågelbad uppburet av grodor

Vackert fågelbad i antikbehandlad betong. Fågelbadet vilar stabilt stabilt på 3st grodor och en fjärde groda som ligger i badet.

Artikelnr:797

 

Österlens trädgårdskonst Fågelbad uppburet av grodor är en charmig och unik trädgårdsdekoration som kommer att bli en favorit bland både fåglar och trädgårdsentusiaster. Tillverkad för hand av skickliga hantverkare på Österlen, består fågelbadet av en vacker betongskål vilandes på tre bedårande grodor som stöttar upp den och en fjärde groda som kan placeras i eller på kanten av skålen.

Det antikbehandlade betongmaterialet ger en rustik och naturlig känsla, och dess robusta konstruktion säkerställer att den kan användas under många år framöver. Med sin eleganta design och de söta grodorna som stöttar upp fågelbadet är detta en trädgårdsdekoration som inte bara är funktionell, utan också tillför en touch av lekfullhet och karaktär till vilken trädgård som helst.

Perfekt för att locka till sig småfåglar under varma sommardagar, kan detta fågelbad också placeras som en dekorativ och funktionell accent på en trädgårdsbänk eller stenmur. Komplettera med en vattenpump för att skapa en lugnande och avkopplande vattenrörelse, och upplev hur din trädgård förvandlas till en plats av ro och avkoppling.

Låt Österlens trädgårdskonst Fågelbad uppburet av grodor bli en stolt del av din trädgårdskollektion idag.


20 cm
58 cm
58 cm
24 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.