Österlens Trädgårdskonst

Fågelbad Snäcka

Skäm bort fåglarna i din trädgård med detta vackra fågelbad från Österlens trädgårdskonst. Tillverkat för hand av högkvalitativ betong.

Artikelnr:1239

 

Skäm bort fåglarna i din trädgård med detta vackra fågelbad från Österlens trädgårdskonst. Tillverkat för hand av högkvalitativ betong som har antikbehandlats för att ge det en rustik och klassisk look.

Fågelbadet är designat i form av en snäcka, med vackra detaljer och mjuka former som bjuder in fåglar att simma och bada. Det är också lätt att rengöra, vilket gör det enkelt att hålla rent och fräscht för våra fjäderbeklädda vänner.

Fågelbadet är en vacker och funktionell trädgårdsdekoration som kommer att göra din trädgård eller uteplats till en oas för fåglarna. Dess stilrena och naturliga design gör det till en perfekt komplement till vilken trädgårdsstil som helst.

Sammanfattningsvis är Österlens trädgårdskonst Fågelbad Snäcka en fantastisk trädgårdsdekoration som inte bara är vacker utan också praktisk och funktionell. Den är tillverkad av högkvalitativ betong som har antikbehandlats för att ge det en rustik look. Beställ idag och upplev hur detta vackra fågelbad kommer att locka till sig fåglar till din trädgård.

 

16 cm
58 cm
63 cm
25 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.