Trädgårdskonst


Unika Trädgårdsfigurer i betong från Österlens Trädgårdskonst, ett riktigt hantverk

Välkommen till Möbelimporten Österlen AB - din partner för exklusiva betongfigurer, statyer, krukor, fontäner och fågelbad av högsta kvalitet för hem, trädgård, innergårdar och offentlig miljö. Vi är stolta över att erbjuda produkter från Österlens Trädgårdskonst, både i vår fysiska butik och på vår hemsida mobelimporten.se.


Exklusiva betongfigurer för en personlig trädgård

Österlens trädgårdskonsts exklusiva betongfigurer är tillverkade för att ge din trädgård en personlig touch. Varje trädgårdsfigur är handgjord av erfarna hantverkare för att säkerställa högsta kvalitet och lång hållbarhet och finns i olika utföranden som till exempel naturvit, svart och antikbehandlad. Vi erbjuder ett brett sortiment av trädgårdsfigurer, från små detaljer som kan placeras på en hylla till stora statyer som kan bli en central del i din trädgård.


Skapa en vacker trädgård med våra högkvalitativa trädgårdsprodukter i betong

Vi är specialiserade på trädgårdskonst i betong och vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter som kan ge din trädgård den uppdatering den förtjänar. Trädgårdsfigurer i betong är ett perfekt val för dem som söker ett klassiskt, hållbart och naturligt material som passar in i trädgårdslandskapet.En trädgårdskonstupplevelse för alla

Trädgårdsprodukter i betong passar inte bara för hemträdgårdar utan också för offentlig miljö och innergårdar. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika storlekar och utföranden för att passa alla behov och krav. 


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade av betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.