Trädgårdsbord


Skapa en oas för utomhusmat med våra högkvalitativa trädgårdsbord

Våra trädgårdsbord är utformade för att hålla länge och motstå tuffa utomhusförhållanden. Vi väljer bara de bästa materialen, som FSC-märkt trä, konstrotting och metall, för att säkerställa hållbarhet och kvalitet. Våra bord är också lätta att underhålla och rengöra, vilket gör dem till en långsiktig investering för din trädgård. 


Trädgårdsborden i vårt sortiment är av hög kvalité och har beroende på materialval olika garantitid, upp till 10 år. Se även vår kategori med populära matgrupper utomhus.


Skapa en personlig stil med vårt breda sortiment

Oavsett om du vill ha ett stort bord för familjemiddagar eller en mindre bistrobordsuppsättning för en intim middag, har vi trädgårdsbord som passar alla trädgårdar och stilar. Vårt breda sortiment innefattar allt från klassiska träbord till moderna och minimalistiska bordsuppsättningar. Och med vårt stora urval av färger och material kan du skapa en personlig stil som passar just din trädgård.Skapa en atmosfär för utomhusmat och samvaro

Ett trädgårdsbord är inte bara en plats för mat, utan också en plats för umgänge med familj och vänner. Med våra högkvalitativa trädgårdsbord kan du skapa en oas för utomhusmat och samvaro. Våra bord är perfekta för att bjuda in till grillfester, picknickar eller avslappnade middagar under stjärnorna.


Hos Möbelimporten Österlen AB hittar du högkvalitativa trädgårdsbord som är utformade för att hålla länge och motstå tuffa utomhusförhållanden. Vi erbjuder ett brett sortiment av stilar och material, vilket gör att du kan skapa en personlig stil som passar just din trädgård. Våra bord är perfekta för att skapa en atmosfär för utomhusmat och samvaro där du och dina gäster kan njuta av trädgårdslivet. Besök vår hemsida eller butik för att se vårt sortiment och hitta ditt favoritträdgårdsbord idag!