Österlens Trädgårdskonst

Fågelbad

Gör din trädgård ännu mer inbjudande för fåglarna med detta vackra fågelbad från Österlens trädgårdskonst. Tillverkat av högkvalitativ betong som har antikbehan

Artikelnr:1238

 

Gör din trädgård ännu mer inbjudande för fåglarna med detta vackra fågelbad från Österlens trädgårdskonst. Tillverkat av högkvalitativ betong som har antikbehandlats för att ge det en rustik och tidlös look, blir detta fågelbad en fantastisk och praktisk dekoration för din trädgård.

Fågelbadet är utformat som en naturlig stenpool med en fristående söt liten groda som kan sitta i mitten eller vid kanten av fågelbadet. Den lilla grodan bidrar till en fin dekoration samtidigt som den blir en lockande plats för fåglarna att dricka och bada i.

Fågelbadet är enkel att använda och underhålla, och det kommer garanterat att göra din trädgård till en oas för fåglarna. Den naturliga designen och den antika behandlingen av betongen gör att detta fågelbad passar bra in i vilken trädgårdsstil som helst, och den blir en fin dekoration även när den inte används av fåglarna.


12 cm
49 cm
49 cm
17,5 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.