Österlens Trädgårdskonst

Fontän

Detaljrik och romantisk fontän i antikbehandlad betong. Fontänen ger en jämn och rogivande vattenström från toppen som rinner ner via två nivåer.

Artikelnr:798

 

Skapa en avkopplande och vacker miljö i din trädgård med en detaljrik och romantisk fontän i antikbehandlad betong. Denna imponerande fontän är tillverkad för hand av skickliga hantverkare på Österlen, och levereras i tre delar för enkel installation.

Fontänens imponerande storlek på 100 cm i höjd ger en storslagen närvaro i din trädgård eller utomhusmiljö. Dess starka och robusta betongkonstruktion garanterar också att den kommer att hålla i många år framöver, med minimalt underhåll.

Fontänen behöver kompletteras med vattenpump som antingen döljs inuti pelaren och återcirkulerar vattnet i fontänen eller fristående i uppsamlingsbalja under fontänen. Fontänen ger en jämn och rogivande vattenström från toppen som sedan rinner ner via 2 nivåer och lägger till en lugn och avkopplande atmosfär till din trädgård eller utomhusmiljö. 

Sammanfattningsvis är Österlens trädgårdskonsts fontän i betong en fantastisk dekoration som kommer att göra din trädgård till ett imponerande utomhusutrymme. Den är tillverkad av högkvalitativt material och är lätt att installera. Beställ idag och upplev den avkopplande och vackra miljön som denna imponerande fontän kan skapa i din trädgård eller utomhusmiljö. 

Fontänen är förberedd med rör, vattenpump ingår ej.


100 cm
50 cm
50 cm
51 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.