Österlens Trädgårdskonst

Fontän

Antikbehandlad fontän som ger en imponerande närvaro i din utemiljö och dess robusta konstruktion garanterar en lång livslängd med minimalt underhåll.

Artikelnr:1236

 

Skapa en avkopplande och romantisk atmosfär i din trädgård med en handtillverkad fontän i antikbehandlad betong. Den detaljrika designen är tillverkad av skickliga hantverkare på Österlen och levereras i tre delar för enkel installation.

Med en höjd på 106 cm ger fontänen en imponerande närvaro i din utomhusmiljö och dess robusta betongkonstruktion garanterar en lång livslängd med minimalt underhåll. För att få fontänen att fungera behöver du en vattenpump som kan döljas inuti pelaren och återcirkulera vattnet eller fristående i en uppsamlingsbalja under fontänen.

Fontänens jämnströmmande vatten från toppen skapar en rogivande atmosfär med sina två nivåer av rinnande vatten. Österlens trädgårdskonsts fontän i betong är en fantastisk dekoration som kommer att göra din trädgård till ett imponerande utomhusutrymme. Beställ idag och upplev den avkopplande och vackra miljön som denna imponerande fontän kan skapa.

 
Observera att fontänen är förberedd med rör, men vattenpump ingår ej.


106 cm
65 cm
65 cm
108 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.