Österlens Trädgårdskonst

Fågelbad på fot

Gör din trädgård ännu mer inbjudande för fåglarna med detta vackra fågelbad på fot i antikbehandlad betong.

Artikelnr:1237

 

Detta vackra fågelbad på fot från Österlens trädgårdskonst är en fantastisk och praktisk dekoration för din trädgård. Tillverkad av högkvalitativ betong som har antikbehandlats för att ge det en rustik och tidlös look, kommer detta fågelbad att bli en prydnad för din trädgård.

Fågelbadet har en unik design med en fristående söt liten groda som kan sitta i badet . Den lilla grodan bidrar som en fin dekoration samtidigt som den blir en lockande plats för fåglarna att dricka och bada i. Den antikbehandlade betongen ger en naturlig och klassisk look som gör att fågelbadet passar bra in i vilken trädgårdsstil som helst.

Fågelbadet är enkel att använda och underhålla, och det kommer garanterat att göra din trädgård till en oas för fåglarna. Den stabila foten gör att fågelbadet står stadigt på marken och håller det säkert från vind och andra väderförhållanden.

Sammanfattningsvis är Österlens trädgårdskonst Fågelbad med groda på fot en fantastisk trädgårdsdekoration som erbjuder en vacker design samtidigt som det är praktiskt och funktionellt. Beställ idag och se hur fåglarna flockas till denna vackra dekoration.


58 cm
49 cm
49 cm
40 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.