Trädgårdsfigur Litet Klot med Blad

Litet nätt dekorativt klot med blad i antikbehandlad betong. Vacker trädgårdskonst i naturmaterial som passar väldigt bra ihop med ett fint blomsterarrangemang

197 SEK
Artikelnummer: 817
Leverantör: Österlens Trädgårdskonst

Litet nätt dekorativt klot med blad i antikbehandlad betong. Vacker trädgårdskonst i naturmaterial som passar väldigt bra ihop med ett fint blomsterarrangemang eller som dekoration på uteplatsen.  


12 cm
12 cm
12 cm
2 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.

Relaterade produkter

Lejonhuvud

Lejonhuvud

1 414 SEK
Troll med sköld och svärd

Troll med sköld och svärd

2 389 SEK
Trädgårdsfigur Svampar

Trädgårdsfigur Svampar

417 SEK
Betongfigur Sittande Budda Liten Guld

Betongfigur Sittande Budda Liten Guld

544 SEK
Trädgårdsfigur Litet Klot

Trädgårdsfigur Litet Klot

769 SEK
Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB