Österlens Trädgårdskonst

Trädgårdsfigur Höna med kycklingar

Charmig och detaljrik trädgårdsdekoration i antikbehandlad betong som kommer att lägga till en touch av lantlig charm till din trädgård.

Artikelnr:1202

 

Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Höna med kycklingar i antikbehandlad betong är en charmig och detaljrik trädgårdsdekoration som kommer att lägga till en touch av lantlig charm till din trädgård. Denna handgjorda figur är tillverkad av högkvalitativ betong och antikbehandlad för att se ut som åldrad sten, vilket ger en autentisk antik känsla.

Trädgårdsfiguren föreställer en höna som sitter på marken omgiven av sina söta kycklingar, vilket ger en idyllisk och lugnande känsla till din trädgård. 

Hönan är en symbol för moderskap, omsorg och skydd, vilket gör denna trädgårdsfigur till en perfekt present till någon som har dessa egenskaper eller som vill hylla en mamma eller en mormor. Denna figur är också enkel att placera på din önskade plats, så att du kan skapa en lugn och avslappnande miljö i din trädgård.


31 cm
22 cm
14 cm
5 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.