Österlens Trädgårdskonst

Trädgårdsfigur Tupp

Charmig trädgårdsfigur i antikbehandlad betong. Med sin imponerande storlek kommer Tuppen definitivt bli ett iögonfallande inslag i din trädgård.

Artikelnr:1201

 

Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Tupp i antikbehandlad betong är en imponerande och unik trädgårdsdekoration som kommer att tillföra karaktär och charm till din trädgård. Denna handgjorda figur är tillverkad av högkvalitativ betong och har behandlats för att ge en autentisk antik känsla.

Tuppen är en symbol för styrka, självförtroende och stolthet, och denna trädgårdsfigur är utformad för att uttrycka dessa egenskaper på ett vackert och imponerande sätt. Med en imponerande höjd på 60 cm och bredd på 36 cm kommer Tuppen definitivt att dra ögonen till sig och bli ett iögonfallande inslag i din trädgård.

Denna trädgårdsfigur är robust och designad för att tåla utomhusmiljöer, så du kan vara säker på att den kommer att stå emot väder och vind under många år framöver. Placera Tuppen på en lämplig plats i din trädgård och du kommer att ha en imponerande trädgårdsdekoration som kommer att bli en uppskattad del av din trädgård.

Köp Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Tupp i antikbehandlad betong och låt den imponera på dina gäster samtidigt som den tillför personlighet och karaktär till din trädgård.


60 cm
36 cm
24 cm
20 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.