Österlens Trädgårdskonst

Vilande katt Svart

Denna vackra trädgårdsfigur är en måste-ha för alla kattälskare. Tillverkad av högkvalitativ betong och målad i en snygg svart färg.

Artikelnr:1286

 

Denna vackra trädgårdsfigur från Österlens trädgårdskonst är en måste-ha för alla kattälskare. Tillverkad av högkvalitativ betong och målad i en snygg svart färg, kommer denna vilande katt att bli en vacker prydnad för din trädgård.

Betongfiguren har en naturlig och realistisk design, som gör att den ser ut som en riktig katt som vilar i trädgården. Dess avslappnade position och realistiska detaljer ger en vacker touch till din trädgård. Denna vackra katt kommer att se fantastisk ut i din trädgård, på din altan eller i ditt hem.

Den högkvalitativa betongen gör att denna trädgårdsfigur är både tålig och hållbar, så du kan njuta av den i många år framöver. Dessutom är den enkel att placera och underhålla.


17 cm
18 cm
35 cm
8 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.