Betongstaty Stegrande Häst Svart

Ståtlig staty i svartbehandlad betong som verkligen skapar intryck. Placera den stegrande hästen på fundament vid entrén eller fristående i trädgården.

3 992 SEK
Artikelnummer: 1574
Leverantör: Österlens Trädgårdskonst

Ståtlig staty i svartbehandlad betong som verkligen skapar intryck. Placera den stegrande hästen på fundament eller murade stolpar vid entrén alternativt fristående i trädgården.  


79 cm
25 cm
50 cm
39 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.

Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB