Österlens Trädgårdskonst

Trädgårdsfigur Liggande Ängel

Skapa en rofylld och andlig stämning i din trädgård med Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Liggande Ängel i antikbehandlad betong.

Artikelnr:1213

 

Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Liggande Ängel i antikbehandlad betong. Denna vackra handgjorda figur är tillverkad av högkvalitativ betong som antikbehandlats för att ge det en rustik och tidlös look.

Ängeln ligger i en avslappnad position och sprider en känsla av fridfullhet och lugn. Med sin imponerande storlek på 39 cm i längd och 21 cm i höjd, blir den en viktig dekoration i din trädgård och en påminnelse om att stanna upp och njuta av livet.

Denna trädgårdsfigur är utformad för att klara av utomhusmiljöer och är enkel att placera på din önskade plats. 

Köp Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Liggande Ängel i antikbehandlad betong och låt den sprida lugn och harmoni i din trädgård med sin imponerande närvaro och autentiska känsla.


21 cm
39 cm
21 cm
8 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.