Österlens Trädgårdskonst

Trädgårdsfigur Svampar

Trädgårdsfigur Svampar i antikbehandlad betong är en vacker och dekorativ trädgårdsdekoration som passar perfekt för trädgårdsälskare som söker något unikt.

Artikelnr:1203

 

Trädgårdsfigur Svampar i antikbehandlad betong är en vacker och dekorativ trädgårdsdekoration som passar perfekt för trädgårdsälskare som söker något unikt och autentiskt. Denna handgjorda figur är tillverkad av högkvalitativ betong som är behandlad för att se ut som åldrad sten, vilket ger en autentisk antik känsla.

De tre svamparna, i olika storlekar, har en imponerande detaljrikedom och är perfekt utformade för att smälta in i din trädgårdsmiljö och skapa en charmig atmosfär. Svamparna är också utformade för att klara av utomhusmiljöer och är enkla att placera på din önskade plats. Var noga med att välja en plats som ger Svamparna rätt balans och stabilitet, och du kommer att ha en trädgårdsdekoration som kommer att vara en del av din trädgård under många år framöver.

Denna trädgårdsfigur är ett utmärkt tillägg till din trädgård, både som en självständig trädgårdsdekoration eller som en del av en större dekorativ arrangemang. Köp Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Svampar i antikbehandlad betong och låt den ge din trädgård en extra touch av autenticitet och charmerande skönhet.


21 cm
20 cm
17 cm
5 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.