Österlens Trädgårdskonst

Trädgårdsfigur Liggande Budda Guld

Liggande Budda betongfigur skapar en känsla av ro och harmoni i din trädgård. Den vackra, liggande Buddan är handgjord av högkvalitativ betong.

Artikelnr:1254

 

Liggande Budda Guld är en betongfigur som skapar en känsla av ro och harmoni i din trädgård eller utomhusmiljö. Den vackra, liggande Buddan är handgjord av högkvalitativ betong och har en elegant, guldfärgad yta som ger den en unik och exklusiv look.

Liggande Budda Guld mäter ca 44 cm i längd och väger cirka 13 kg, vilket gör den till en imponerande och robust trädgårdsfigur som står emot väder och vind. Dess stilrena och minimalistiska design gör den till en mångsidig dekoration som passar i en mängd olika trädgårdsstilar och färgscheman.

Denna vackra betongfigur är perfekt för dig som vill skapa en avkopplande och harmonisk miljö i din trädgård eller utomhusområde. Liggande Budda Guld är en symbol för inre frid och mindfulness, och kan inspirera dig och dina gäster att slappna av och njuta av den omgivande naturen.

Kort sagt är Österlens trädgårdskonst Liggande Budda Guld en fantastisk dekoration som tillför skönhet och lugn till din trädgård eller utomhusmiljö. Köp den idag och ge din trädgård en touch av asiatisk elegans och harmoni.


18 cm
44 cm
24  cm
13,5 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.