Österlens Trädgårdskonst

Trädgårdsfigur Gris

Den här bedårande Trädgårdsfiguren Gris i antikbehandlad betong från Österlens trädgårdskonst kommer att sprida en charmig och rustik känsla i din trädgård.

Artikelnr:1230

 

Den här bedårande Trädgårdsfiguren Gris i antikbehandlad betong från Österlens trädgårdskonst kommer att sprida en charmig och rustik känsla i din trädgård. Tillverkad av slitstark betong, är denna vackra trädgårdsfigur tålig nog för att stå emot alla typer av väderförhållanden, vilket gör den till en perfekt dekoration året runt.

Grisen i antikbehandlad betong är formgiven med omsorg och detaljrikedom, vilket gör den till en riktig konstnärlig skapelse. Grisen har en mjuk och rundad kropp med stora öron och en söt nallebjörnsmun, vilket ger den en vänlig och glad uppsyn. Antikbehandlingen ger betongen en vacker patina och en rustik känsla som bara förstärker grisskulpturens charm.

Trädgårdsfiguren i antikbehandlad betong kommer garanterat att locka till sig beundrande blickar från alla som passerar förbi. Placera den på en stenläggning, i en blomsterbädd eller bredvid din dörr för att skapa en välkomnande och gemytlig stämning. Denna unika trädgårdsfigur är en perfekt present till en djurälskare eller en trädgårdsentusiast, eller varför inte unna dig själv denna underbara dekoration till din trädgård?


25 cm
44 cm
17 cm
17 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.