Österlens Trädgårdskonst

Trädgårdsfigur Sittande Pudel

Realistist utformad och detaljrik trädgårdsfigur tillverkad i antikbehandlad betong. Perfekt dekoration för alla hundälskare och trädgårdsentusiaster.

Artikelnr:1267

 

Skapa en unik trädgårdsupplevelse med denna vackra trädgårdsfigur från Österlens trädgårdskonst. Tillverkad för hand av högkvalitativ betong och formad som en sittande pudel.

Den realistiska designen och detaljerna i denna figur gör att den ser ut som en riktig pudel. Dess avslappnade position och uttrycksfulla ansikte ger en charmig touch till din trädgård, som kommer att imponera på alla som besöker.

Denna högkvalitativa betongfigur är robust och tålig och kan stå emot alla väderförhållanden, vilket gör den till ett fantastiskt val för trädgårdsdekorationer som håller länge. Det är också enkelt att placera och underhålla, vilket gör det till ett bekvämt val för trädgårdsälskare.

Österlens trädgårdskonst betongfigur sittande pudel är en perfekt dekoration för alla hundälskare och trädgårdsentusiaster. Beställ idag och låt denna vackra pudel bli en del av din trädgårdsfamilj.  


29 cm
15 cm
18  cm
3,6 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.