Österlens Trädgårdskonst

Trädgårdsfigur Groda

Denna fantastiska skulptur föreställande en livfull groda ger en charmig touch till din trädgård eller uteplats.

Artikelnr:1229

 

Skapa en magisk trädgård med vår Trädgårdsfigur Groda i antikbehandlad betong från Österlens trädgårdskonst. Denna fantastiska skulptur föreställande en livfull groda ger en charmig touch till din trädgård eller uteplats. Tillverkad av högkvalitativ betong och behandlad med en antik finish, vilket gör att den passar perfekt in i en trädgårdsmiljö.

Denna groda är en vacker detalj som passar bra in i varje trädgård, både som en solitär figur eller i kombination med andra trädgårdsfigurer. Grodan är handgjord och har en naturtrogen design som imponerar på både vuxna och barn.

Beroende på placeringen i din trädgård kan denna trädgårdsfigur representera en symbol för förnyelse och ny början, samt styrka och lugn.

Köp vår Trädgårdsfigur Groda från Österlens trädgårdskonst och skapa en trädgård som imponerar på dina gäster och ger dig en rofylld och harmonisk miljö.


18 cm
21 cm
18 cm
4 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.