Österlens Trädgårdskonst

Trädgårdsfigur Tupp

Handgjord betongfigur Tupp i antikbehandlad betong är en vacker och robust trädgårdsdekoration som skapar stämning i trädgården.

Artikelnr:1200

 

Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Tupp i antikbehandlad betong är en vacker och robust trädgårdsdekoration som kommer att imponera på alla som besöker din trädgård. Denna handgjorda figur är tillverkad av högkvalitativ betong som är behandlad för att se ut som åldrad sten, vilket ger en autentisk antik känsla.

Tuppen är en symbol för styrka, självförtroende och stolthet, vilket gör denna trädgårdsfigur perfekt för att visa upp dessa egenskaper i din trädgård. Med sin imponerande storlek på 37 cm höjd och 30 cm i bredd, kommer Tuppen definitivt att dra uppmärksamheten till sig och vara ett samtalens ämne bland dina gäster.

Denna trädgårdsfigur är också utformad för att klara av utomhusmiljöer och är enkel att placera på din önskade plats. Var noga med att välja en plats som ger Tuppen rätt balans och stabilitet, och du kommer att ha en trädgårdsdekoration som kommer att vara en del av din trädgård under många år framöver.

Köp Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Tupp i antikbehandlad betong och låt den stå ut i din trädgård med sin imponerande närvaro och autentiska känsla av antikviteter.


37 cm
30 cm
12 cm
8 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.