Österlens Trädgårdskonst

Trädgårdsfigur Liggande Troll på sida

Skapa en mystisk och magisk stämning i din trädgård med vår liggande trollfigur i antikbehandlad betong.

Artikelnr:1221

 

Skapa en mystisk och magisk stämning i din trädgård med vår liggande trollfigur. Denna antikbehandlade betongfigur föreställer ett lurande troll som ligger på sin sida, redo att hoppa upp och skrämma iväg oönskade gäster. Med sina detaljerade drag och slitna yta ger den en känsla av autenticitet och en tidlös charm till din trädgård.

Trollfiguren är gjuten i högkvalitativ betong, vilket gör den både hållbar och tålig mot väder och vind. Den är också enkel att placera och passar perfekt i både små och stora trädgårdar. Sätt den i en rabatt, på en sten eller bredvid din damm, och låt den skapa en unik och förtrollande trädgårdsatmosfär som du och dina gäster kommer att älska.

Liggande Troll på sida är den perfekta trädgårdsdekorationen för dig som vill skapa en sagolik känsla i din trädgård och njuta av dess skönhet i många år framöver.


24 cm
40 cm
18 cm
10,5 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.