Österlens Trädgårdskonst

Trädgårdsfigur Ekorre med kottar

Trädgårdsfigur Ekorre med kottar i antikbehandlad betong är en detaljrik trädgårdsdekoration som lockar till sig uppmärksamhet från både stora och små.

Artikelnr:1210

 

Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Ekorre med kottar i antikbehandlad betong är en charmig och detaljrik trädgårdsdekoration som kommer att locka till sig uppmärksamhet från både stora och små. Denna handgjorda figur är tillverkad av högkvalitativ betong som är behandlad för att se ut som åldrad sten, vilket ger en autentisk antik känsla.

Ekorren med kottar är en symbol för livlighet, snabbhet och energi, vilket gör denna trädgårdsfigur perfekt för att fånga de lekfulla och livliga aspekterna av din trädgård. Med sin detaljrika design och imponerande storlek på 24 cm höjd och 25 cm i bredd, kommer Ekorren definitivt att bli ett uppskattat tillskott till din trädgård och vara en favorit bland dina gäster.

Denna trädgårdsfigur är också utformad för att klara av utomhusmiljöer och är enkel att placera på din önskade plats. Var noga med att välja en plats som ger Ekorren rätt balans och stabilitet, och du kommer att ha en trädgårdsdekoration som kommer att vara en del av din trädgård under många år framöver.

Köp Österlens trädgårdskonst Trädgårdsfigur Ekorre med kottar i antikbehandlad betong och låt den föra en lekfullhet till din trädgård med sin autentiska känsla av antikviteter.


24 cm
25 cm
13 cm
7,5 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.