Österlens Trädgårdskonst

Betongfigur Sittande Budda

Betong figur sittande budda med öppna händer i antikbehandlad betong, en ståtlig och iögonfallande dekoration för din trädgård eller balkong.

Artikelnr:1247

 

Skapa en harmonisk och avslappnande trädgård med den vackra betongfiguren Sittande Buddha från Österlens trädgårdskonst. Denna imponerande figur är tillverkad av högkvalitativ betong och har en antikbehandlad yta som ger den en unik och rustik känsla.

Buddhafigurer är kända för att skänka lugn och harmoni till sin omgivning och återskapa förlorad livsenergi, och denna sittande Buddha är inget undantag. Den avslappnade positionen, de öppna händerna och det fridfulla ansiktet gör att du kan känna dig mer avkopplad och centrerad när du betraktar den. Placera den i din trädgård, på din altan eller på din veranda och njut av den lugna och harmoniska atmosfären som den skapar.

Betongfiguren Sittande Buddha från Österlens trädgårdskonst är också en utmärkt presentidé för alla som uppskattar konst och trädgårdar. Den är tålig och hållbar, vilket gör att den kan njutas av i många år framöver. Låt Sittande Buddha bidra till att skapa en fridfull oas i din trädgård.


43 cm
33 cm
24 cm
20 kg
MaterialBetong


Trädgårdskonst och figurer är tillverkade för hand av Österlens Trädgårdskonst i betong som är ett starkt och tåligt material, utmärkt för det skandinaviska klimatet. All trädgårdskonst i vårt sortiment kan stå utomhus såväl sommar som vinter.