LightsOn Nova Trädgårdslampa LED Svart

Nova är en markspot som du med fördel använder på små och medelstora träd samt buskar. Med Nova kan du justera ljusets styrka och ljustemperatur (från kallt

749 SEK
Artikelnummer: 5108
Leverantör: LightsOn

Nova är en markspot som du med fördel använder på små och medelstora träd samt buskar. Med Nova kan du justera ljusets styrka och ljustemperatur (från kallt till varmt ljus) så att det passar ditt ändamål på bästa sätt. Perfekt för dig som önskar styra dina lampor från din mobil och kunna ändra ljuset beroende på årstid och önskad stämning. Nova reglerar det vita ljusets temperatur från dagsljuskallt till glödtrådsvarmt. Givetvis kan lampan dimras för önskad ljusstyrka. Gruppera lamporna i appen LightsOn för att få den ljussättning som passar dig bäst.

Glöm inte transformator. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

LED 5W (MR16/GU5.3)
480 Lumen
reglerbar ljusfärg (2700K-6500K)
Spridningsvinkel: 40°
12V
IP65
aluminium
CE samt RoHS-godkända
Dimbar via appen
70cm gummikabel
Bluetooth

LED Garden Plug & Play har pga uppdaterade EU-direktiv fått nya 12V-kontakter på kablarna (se produktbilder). För gamla system som kompletteras med nytt finns övergångar.

Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB