LightsOn

LightsOn Nova Trädgårdslampa LED Svart

Nova är en markspot som du med fördel använder på små och medelstora träd samt buskar. Med Nova kan du justera ljusets styrka och ljustemperatur (från kallt

Artikelnr:5108

 

Nova är en markspot som du med fördel använder på små och medelstora träd samt buskar. Med Nova kan du justera ljusets styrka och ljustemperatur (från kallt till varmt ljus) så att det passar ditt ändamål på bästa sätt. Perfekt för dig som önskar styra dina lampor från din mobil och kunna ändra ljuset beroende på årstid och önskad stämning. Nova reglerar det vita ljusets temperatur från dagsljuskallt till glödtrådsvarmt. Givetvis kan lampan dimras för önskad ljusstyrka. Gruppera lamporna i appen LightsOn för att få den ljussättning som passar dig bäst.

Glöm inte transformator. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

LED 5W (MR16/GU5.3)
480 Lumen
reglerbar ljusfärg (2700K-6500K)
Spridningsvinkel: 40°
12V
IP65
aluminium
CE samt RoHS-godkända
Dimbar via appen
70cm gummikabel
Bluetooth

LED Garden Plug & Play har pga uppdaterade EU-direktiv fått nya 12V-kontakter på kablarna (se produktbilder). För gamla system som kompletteras med nytt finns övergångar.