LightsOn Medusa Trädgårdslampa LED Svart

Medusa är en kraftfull markspot med bred ljusspridning som passar medelstora till stora träd. Du använder med fördel Medusa på vida trädkronor.

739 SEK
Artikelnummer: 5081
Leverantör: LightsOn

Medusa är en kraftfull markspot med bred ljusspridning som passar medelstora till stora träd. Du använder med fördel Medusa på vida trädkronor men den kan även användas  i större prydnadsgräs och bambu, t.ex. med en placering i centrum av växten.

Som en liten bonus medföljer även fyra stycken färgfilter som du kan experimentera med. Det är vackert att exempelvis använda det gröna filtret för att återskapa växtens grönska även när mörkret lagt sig. Använd det blå för att skapa ett vinterkrispigt prydnadsgräs när snön ligger vit.

Detta ingår: Lampa, avtagbart bländningskydd, fyra stycken färgfilter (rött, blått, grönt, orange).

Glöm inte transformator. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

Gör det enklare! Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

Vill du ha ett lite svagare ljus? Medusa fungerar tillsammans med produkten Dimmer (art 5094) som i så fall kopplas före lampan.LED 8W
560 Lumen
Ljusfärg 3000K
Spridningsvinkel: 60°
12V
IP65
aluminium
CE samt RoHS-godkända
70cm gummikabel

LED Garden Plug & Play har pga uppdaterade EU-direktiv fått nya 12V-kontakter på kablarna (se produktbilder). För gamla system som kompletteras med nytt finns övergångar.

Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB