LightsOn Capella Spot

Finns det något snyggare än att belysa små träd i gräsmattan eller stensättningen? gräv ner denna smidiga spot och oroa dig inte för robotklipparen

489 SEK
Artikelnummer: 5090
Leverantör: LightsOn

Finns det något snyggare än att belysa små träd i gräsmattan eller stensättningen? gräv ner denna smidiga spot och oroa dig inte för robotklipparen eller att du själv ska snubbla på den. Det går även utmärkt att fälla ner några stycken längst med fasaden och få ett stämningsfull ljussättning på fasaden.


Om du väljer att ha flera Capella runt ett träd kan du lägga ut en Grenkabel 5m (art no 5070) som en cirkel runt trädet och koppla in dig på de uttag du behöver och plugga igen de andra. 

Glöm inte att köpa till transformator!

Tips: Lägg till artikeln Ljussensor för automatisk påslagning / avslagning av belysningen.

LED 5W LED varmvitt ljus (3000°K)
12V Spridning 30°
IP67
CE samt RoHS-godkända

Svart aluminium, akrylglas
Ø 6.5 cm diameter
8 cm djup (exkl plastkopp)
70 cm gummikabel
Håltagning 50 mm
Avtagbar plastkopp för tex gjuten montering ingår.

LED Garden Plug & Play har pga uppdaterade EU-direktiv fått nya 12V-kontakter på kablarna (se produktbilder). För gamla system som kompletteras med nytt finns övergångar.

Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB