LightsOn Bloom 100 LED

Skapa en stämningsfull ljussättning på din uteplats eller trädgård med Bloom. detta är en ljusslinga med små transparenta blommor vid varje ljusdiod.

269 SEK
Artikelnummer: 5095
Leverantör: LightsOn

Skapa en stämningsfull ljussättning på din uteplats eller trädgård med Bloom. detta är en ljusslinga med små transparenta blommor vid varje ljusdiod. Linda slingan runt ett träd eller i en pergola. Lägg bara ner slingan lite löst i en kruka bland växterna. Möjligheterna är oändliga.
Innehåller 10 meter ljusslinga (+3 meter start kabel) samt AC/DC-omvandlare som kopplas före (första) slingan.


Tips: Lägg till artikeln Ljussensor för automatisk påslagning / avslagning av belysningen.

LED 0,06W X 100
varmvitt ljus (3000°K)
12V
IP44
CE samt RoHS-godkända

LED Garden Plug & Play har pga uppdaterade EU-direktiv fått nya 12V-kontakter på kablarna (se produktbilder). För gamla system som kompletteras med nytt finns övergångar.

Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB