LightsOn Aries Svart 4 Lampor

Aries är en fin, liten lampa som placeras vid trappavsatser och terrasskanter. Den är liten som en decklight men har ett lock för att undvika bländning.Lampan h

799 SEK
Artikelnummer: 5100
Leverantör: LightsOn

Aries är en fin, liten lampa som placeras vid trappavsatser och terrasskanter. Den är liten som en decklight men har ett lock för att undvika bländning.

Lampan har en dimeter på 35mm och håltagningen för lampan är 22-24mm.

Notera att du för ett komplett system även behöver en transformator samt, beroende på just din situation, förlängningskablar, grenkablar etc

...tips: många väljer att lägga till artikeln Ljussensor och som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

4x0.5W LED (integrerad ljuskälla)
4x10 Lumen
Varmvitt ljus (3000°K)
Spridningsvinkel: 90°
12V
IP65
Svart zinklegering
70 cm anslutningskabel
CE och RoHS godkända

LED Garden Plug & Play har pga uppdaterade EU-direktiv fått nya 12V-kontakter på kablarna (se produktbilder). För gamla system som kompletteras med nytt finns övergångar.

Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB