LightsOn

LightsOn Arcus RGB Trädgårdslampa LED Svart

Medusa är en kraftfull markspot med bred ljusspridning som passar medelstora till stora träd. Du använder med fördel Medusa på vida trädkronor.

Artikelnr:5109

 

Skapa stämning i trädgården med Arcus, vår smarta markspot där du reglerar färg och ljusstyrka med hjälp av appen LightsOn.

Med 16 miljoner färger att välja på är möjligheterna oändliga för både enskilda träd och för den perfekta känslan till vardag och fest i loungemiljön. Gruppera lamporna i appen LightsOn för att få den ljussättning som passar dig bäst. Lampan passar bäst till låga och mellanstora träd samt buskar. 

Tips! Att förstärka den naturliga färgen på ditt träd eller buske med samma färg på ljuset från lampan blir mycket effektfullt. Ett riktigt grönt sprakande lövverk förstärks på kvällen med grönt ljus och för en röd japansk lönn ställs ljuset med fördel till en orange/rött färg. Varför inte ställa in en turkos/blå färg för ett krispigt gnistrande vinterträd. Det fina här är att du själv kan experimentera dig fram till det bästa resultatet och även följa årstidernas skiftningar.

Glöm inte transformator. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

Gör det enklare! Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.LED 9W
560 Lumen
Ljusfärg RGB 16 miljoner färger att välja på
Spridningsvinkel: 40°
12V
IP65
aluminium
CE samt RoHS-godkända
70cm gummikabel
Bluetooth

LED Garden Plug & Play har pga uppdaterade EU-direktiv fått nya 12V-kontakter på kablarna (se produktbilder). För gamla system som kompletteras med nytt finns övergångar.