Kulturjern Lysvik-S S4 Utelampa Vägg

Fasadbelysning Lysvik är en utebelysning som finns i 3 storlekar. Den runda formen på fästet skapar en stilren och elegant utebelysning.

8 320 SEK
Artikelnummer: 61675
Leverantör: Kulturjern

Fasadbelysning Lysvik är en utebelysning som finns i 3 storlekar. Den runda formen på fästet skapar en stilren och elegant utebelysning.
Lysvik S är den största i serien och passar på villor, gårdar och slott. Verandor och burspråk är också en bra placering där fasaderna är lite större.

OBS! 
För att ge bättre ljusbild samt vara mer kompatibel med LED är alla lamphållare på 4-kantiga lykthus nu förberedda för takmontage,
det går att byta till bottenmontage, meddela gärna vid beställning.

Hantverksmässigt tillverkad av gjutjärnE27, takmonterad

Nej

102cm

71cm

35cm

48 kg

IP23

Gjutjärn

Rostskyddsmålad och täckmålad svart matt

Fast mont.


Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB