Belid

Belid Mira U7111 Utelampa Vägg

Belid Mira U7111 utelampa vägg, en kombination av stilren design och funktionell belysning som ger dina utomhusområden ett varmt och välkomnande intryck.

Artikelnr:71118609

 

Belid Mira U7111 utelampa vägg är en stilren och modern lampa som kombinerar funktion med design. Den slanka och robusta konstruktionen ger den ett elegant utseende som passar perfekt för att belysa dina utomhusområden.

Lampan ger ett varmt och behagligt ljus som sprider sig jämnt och skapar en välkomnande atmosfär runt ditt hem. Den har en E27-sockel som gör det enkelt att byta ut ljuskällan efter dina behov och preferenser, och den är också kompatibel med LED-ljuskällor för en mer energieffektiv lösning.

Belid Mira U7111 utelampa vägg är enkel att montera och kan placeras vid din entré, på altanen eller längs trädgårdsgången. Dess eleganta och moderna utseende gör att den passar perfekt in i en rad olika utomhusmiljöer och arkitektoniska stilar.

Lampan är tillverkad i högkvalitativa material som gör den tålig mot väder och vind, vilket gör den idealisk för användning i tuffa utomhusmiljöer.

Bygger från vägg 280mm, Väggfäste Ø 95mm


E27
60W Max
Nej
21,4 cm
24 cm
28 cm
IP 23
Fast mont.