Belid

Belid Max U7110 Utelampa Vägg

Belid Max U7110 utelampa vägg en kombination av modern design och funktionell belysning som ger ditt hem ett varmt och välkomnande intryck.

Artikelnr:71105409

 

Belid Max U7110 utelampa vägg är en stilren och elegant lampa som kombinerar en modern design med funktionell belysning. Dess minimalistiska utseende gör den till ett perfekt val för den moderna hemmiljön.

Lampan har en slank och robust konstruktion i aluminium och en pulverlackerad yta som ger den en vacker finish och gör den lämplig för användning i tuffa utomhusmiljöer. Den ger ett varmt och välkomnande ljus som sprider sig jämnt och skapar en behaglig atmosfär runt ditt hem.

Belid Max U7110 utelampa vägg har en E27-sockel som gör att du enkelt kan byta ut ljuskällan efter dina behov och preferenser. Den är också kompatibel med LED-ljuskällor för en mer energieffektiv lösning.

Den här utelampan är enkel att montera och passar utmärkt vid entrén, på altanen eller vid trädgårdsstigen. Dess eleganta och moderna utseende gör att den passar perfekt in i en rad olika utomhusmiljöer och arkitektoniska stilar.

Bygger från vägg: 280mm, Väggfäste Ø 95mm

E27
60W Max
Nej
21,5 cm
24 cm
28 cm
IP 23
Fast mont.