Alexander Rose

Utebänk Broadfield 4ft Oljad Mahogny

Vacker trädgårdsbänk med ryggstöd som avlastar ryggen. Trädgårdsbänken är tillverkad i FSC-märkt Mahognyträ som är oljat på fabrik.

Artikelnr:334B

 

Upplev stilren elegans och hög komfort med Alexander Rose utebänk Broadfield i en tidlös design som passar perfekt för trädgården, altanen eller uteplatsen. Tillverkad i högkvalitativt FSC-certifierat mahognyträ med en oljad yta som framhäver träets vackra ådring och ger bänken en snygg rödbrun färg.

Broadfield utebänk är tillverkad för att klara utomhusbruk och med rätt skötsel har den en förväntad livslängd på upp till 10 år. Mahognyträet har förbehandlats med olja på fabriken för att ge bänken ett enhetligt utseende, men utan regelbundet underhåll skiftar träet till en silvergrå patina.

För att behålla bänkens färg och finish rekommenderar vi att man behandlar bänken med Cornis-olja minst en gång om året. Denna olja återfuktar och skyddar träet mot väder och vind. Alexander Rose ger 3 års garanti på mahognybänken Broadfield, så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Njut av sommaren med stil och komfort med Alexander Rose utebänk Broadfield i cornis oljad mahogny!

 

1-2 veckor
122 cm
87 cm
58 cm
19 kg
3 år
Mahogny (FSC)