Alexander Rose

Utebänk Broadfield 4ft Målad Akacia

Vacker vitmålad trädgårdsbänk med ryggstöd som avlastar ryggen. Trädgårdsbänken är tillverkad i FSC-märkt Akcia som är målad på fabrik.

Artikelnr:334W

 

Upplev enkel elegans och hög komfort med Alexander Rose Trädgårdssoffa Broadfield i en klassisk design som passar perfekt för trädgården, altanen eller uteplatsen. Tillverkad i högkvalitativt FSC-certifierat akaciaträ och målad med polyuretanfärg som ger bänken dess stilrena vita utseende.

Broadfield Trädgårdssoffa är tillverkad för att klara utomhusbruk och med rätt skötsel har den en förväntad livslängd på upp till 10 år. Träet har förbehandlats med färg på fabriken för att ge bänken dess enhetliga utseende, men utan regelbundet underhåll kan färgen blekna över tid.

För att behålla bänkens färg och finish rekommenderar vi att man behandlar bänken med en lämplig färg eller lack för utomhusbruk vid behov. Alexander Rose ger 3 års garanti på denna trädgårdssoffa i vitmålad akacia, så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Njut av sommaren med stil och komfort med Alexander Rose Trädgårdssoffa Broadfield i vitmålad akacia - en tidlös klassiker för din utomhusmiljö!

 

2-3 veckor
127 cm
88 cm
58 cm
17 kg
3 år
Akacia