Alexander Rose

Trädgårdssoffa Broadfield 5ft Målad Akacia

Upplev bekvämligheten och elegansen hos trädgårdssoffan Broadfield 5ft från Engelska Alexander Rose Ltd. Tillverkad av 100% FSC-certifierat Akaciaträ.

Artikelnr:335W

 

Upplev tidlös elegans och hög komfort med Alexander Rose Trädgårdssoffa Broadfield i en klassisk design som passar perfekt för trädgården, altanen eller uteplatsen. Tillverkad i högkvalitativt FSC-certifierat akaciaträ och målad med en vacker vit satin polyuretanfärg som framhäver träets naturliga ådring.

Trädgårdssoffan Broadfield är tillverkad för att klara utomhusbruk och med rätt skötsel har den en förväntad livslängd på upp till 10 år. Akaciaträet har förbehandlats med färg på fabriken för att ge soffan dess enhetliga utseende, men utan regelbundet underhåll kan färgen blekna över tid.

För att behålla soffans färg och finish rekommenderar vi att man behandlar soffan med en lämplig färg eller lack för utomhusbruk vid behov. Alexander Rose ger 3 års garanti på denna trädgårdssoffa i målad akacia, så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Bekväma och rymliga sittdynor finns att köpa till så att du kan njuta av din trädgård i timmar utan att behöva kompromissa med komforten. Soffan rymmer upp till tre personer och dess klassiska design kommer att passa in i de flesta utomhusmiljöer.

Njut av sommaren med stil och komfort med Alexander Rose Trädgårdssoffa Broadfield i målad akacia - en tidlös klassiker för din utomhusmiljö!


2 - 3 veckor
151 cm
88 cm
59 cm
20 kg
3 år
Akacia