Alexander Rose

Trädgårdsbänk Turnberry 4ft Roble

Turnberry 4ft Roble trädgårdsbänk från Alexander Rose är en klassisk och elegant trädgårdsbänk tillverkad av hållbart FSC-märkt Roble trä för maximal hållbarhet

Artikelnr:132

 

Turnberry 4ft Roble trädgårdsbänk från Alexander Rose är ett vackert och bekvämt tillskott till din trädgård eller utomhusmiljö. Tillverkad av högkvalitativt Roble trä eller eller spansk ek som det också kallas, är denna bänk inte bara snygg utan också hållbar och långvarig.

Den eleganta designen av denna trädgårdsbänk har en klassisk stil med skulpterade armar och ben som ger en naturlig skönhet. Den ergonomiskt utformade sittplatsen ger maximal komfort och stöd för en avslappnande upplevelse.

Denna trädgårdsbänk är tillverkad av FSC-märkt trä, vilket garanterar att det har odlats och skördats på ett hållbart och miljövänligt sätt. Med en bredd på 4ft rymmer denna bänk bekvämt två personer och är idealisk för en intim och avkopplande trädgårdsupplevelse.

Sätt dig ner, ta en kopp te och njut av din vackra trädgård på denna eleganta och bekväma trädgårdsbänk. Med dess högkvalitativa konstruktion, klassiska design och långvariga hållbarhet är Turnberry 4ft Roble trädgårdsbänk från Alexander Rose ett utmärkt val för din trädgård eller utomhusmiljö.


1 - 2 veckor
129 cm
97 cm
62 cm
21 kg
10 år
Roble (FSC)