Alexander Rose

Trädgårdssoffa St. George 5ft Oljad Mahogny

Engelsk trädgårdssoffa i oljad mahogny med bekväma armstöd och en böjd ryggstöd som stödjer din rygg för maximal komfort.

Artikelnr:345B

 

Upplev den ultimata avkopplingen i din trädgård med trädgårdssoffan St. George 5ft i oljad mahogny från Alexander Rose. Tillverkad av högkvalitativt mahognyträ, är denna bänk både tålig och vacker, med en mjuk ådring som ger en varm och inbjudande känsla.

Det här är en utebänk som är både elegant och praktisk, med bekväma armstöd och en böjd ryggstöd som stödjer din rygg för maximal komfort. Mahognyträet är FSC 100% certifierat, vilket innebär att shogsbruket är hållbart och ansvarsfullt från välhanterade skogar.

Denna bänk har förbehandlats med olja på fabriken, vilket ger en enhetlig finish och en rödbrun ton. Om den lämnas obehandlad kommer mahognyn med tiden att mörkna och sedan få en silvergrå ton, men med regelbunden årlig oljebehandling kan du behålla den vackra rödbruna färgen i många år framöver. Vi lämnar 3 års garanti på alla våra mahognyträmöbler, så du kan vara trygg med ditt köp.

Eleganta, tåliga och bekväma, Alexander Rose Trädgårdsbänk St. George 5ft Oljad Mahogny kommer att vara ett stilfullt tillskott till din trädgård i många år framöver.


2 - 3 veckor
146 cm
92 cm
62 cm
30 kg
3 år
Mahogny (FSC)