Alexander Rose

Trädgårdsbänk St. George 4ft Oljad Mahogny

Trädgårdsbänken Alexander Rose St. George 4ft i Oljad Mahogny är designad med en klassisk och tidlös stil som passar perfekt i de flesta trädgårdar.

Artikelnr:346B

 

Trädgårdsbänken Alexander Rose St. George 4ft i Oljad Mahogny är en elegant och robust möbel som passar perfekt i trädgården eller på uteplatsen. Tillverkad av FSC-certifierat mahognyträ, är denna trädgårdsbänk konstruerad för att hålla i många år framöver, med en förväntad livslängd på upp till 10 år.

Mahognyträet som används i tillverkningen av denna bänk är handplockat för att garantera högsta kvalitet och hållbarhet. Träslaget är känt för sin täta ådring och avsaknad av kvistar, vilket ger möblerna ett enhetligt utseende. Denna bänk har dessutom förbehandlats med olja på fabriken, vilket ger den en mjuk och vacker rödbrun färg.

Bänken är designad med en klassisk och tidlös stil som passar perfekt i de flesta trädgårdar och uteplatser. Detaljer som de vackra utskurna armstöden och den stilrena ryggstödet ger bänken en elegant och sofistikerad touch.

För att bevara bänkens vackra finish och färg rekommenderar vi att man applicerar Cornis-olja årligen. Vi lämnar dessutom en 3-års garanti på alla våra möbler i mahogny, så du kan vara säker på att du investerar i en produkt som kommer att hålla i många år framöver.

Sammanfattningsvis är Alexander Rose Trädgårdssoffa St. George 4ft i Oljad Mahogny en vacker, hållbar och tidlös möbel som passar perfekt i de flesta trädgårdar och uteplatser. Med högkvalitativt mahognyträ och en förväntad livslängd på upp till 10 år, är denna bänk en investering som du kan njuta av i många år framöver.


1 - 2 veckor
122 cm
92 cm
62 cm
25 kg
3 år
Mahogny (FSC)