Alexander Rose

Trädgårdsbänk Broadfield 5ft Roble

Broadfield trädgårdsbänk, en elegant kombination av mjukt avrundade detaljer med raka linjer, vilket gör att denna trädgårdssoffa passar i alla utemiljöer.

Artikelnr:105

 

Upptäck skönheten och hållbarheten i vår Broadfield trädgårdsbänk i Roble som är 5ft lång. Denna bänk är tillverkad av högkvalitativt, 100% FSC-certifierat Roble-trä från Bolivia som är känt för sin täta ådring och naturliga motståndskraft mot vädret. Roble har en hållbarhet på upp till 25 år. Roble eller spansk ek som det också kallas är ett långsam växande träd och fälls efter 80 - 100 år. Om den lämnas obehandlad antar den ett silvergrått utseende.

Broadfield bänken är bekväm och stödjande, med en ergonomisk design som gör det möjligt att sitta bekvämt under långa perioder. Den är också enkel att underhålla - träet kan enkelt behandlas med teakolja för att behålla sin naturliga färg och skydda mot vädrets påverkan.

Vi är stolta över att erbjuda en 10-års garanti på denna bänk, så att du kan lita på dess kvalitet och prestanda under lång tid framöver. Investera i en Alexander Rose Broadfield trädgårdsbänk i Roble idag och njut av en bekväm och hållbar sittplats i din trädgård i många år framöver. Med en längd på 5ft, kommer denna bänk att vara perfekt för större trädgårdar eller uteplatser, och blir en utmärkt plats att koppla av och njuta av dina utomhusområden.


1 - 2 veckor
146 cm
87 cm
60 cm
19 kg
10 år
Roble (FSC)