Alexander Rose

Parkbänk Bolney 4ft Dark Akacia

Vacker trädgårdsbänk med ryggstöd som avlastar ryggen. Trädgårdsbänken är tillverkad av speciellt utvald akaciaträ för bästa hållbarhet och stil.

Artikelnr:AC1405

 

Ta en paus och njut av din utomhusmiljö med vår Parkbänk Bolney i Dark Akacia från Alexander Rose. Denna eleganta och funktionella bänk är tillverkad av speciellt utvalt akaciaträ, vilket ger både hållbarhet och stil. Träet har en mörkbrun ton som skapar en klassisk look som kommer att passa in i de flesta trädgårdar eller utomhusmiljöer.

Parkbänk Bolney har en ergonomisk och bekväm design, med högkvalitativt trä och en stabil konstruktion. Bänken är lämplig för offentliga utomhusutrymmen som parker, skolor, offentliga platser och kommersiella fastigheter. Den är också ett underbart tillskott till din egen trädgård där du kan koppla av och njuta av en kopp te eller en bok.

Vi lämnar 5-års garanti på denna bänk så att du kan lita på dess kvalitet och prestanda under lång tid framöver. Investera i en Alexander Rose Parkbänk Bolney 4ft Dark Akacia idag och skapa en bekväm sittplats som kommer att vara en favorit i många år framöver.


2 - 3 veckor
120 cm
86,5 cm
59 cm
24 kg
5 år
Akacia