Alexander Rose

Trädgårdsbänk Broadfield 4ft Roble

Broadfield är ytterligare en bänk som elegant kombinerar mjukt avrundade detaljer med raka linjer. Tillverkad av 100% FSC certifierat roble-trä.

Artikelnr:104

 

Upptäck skönheten och hållbarheten i vår Broadfield trädgårdsbänk i Roble. Denna bänk är tillverkad av högkvalitativt, 100% FSC-certifierat Roble-trä från Bolivia som är känt för sin täta ådring och naturliga motståndskraft mot vädret. Roble har en hållbarhet på upp till 25 år. Roble eller spansk ek som det också kallas är ett långsam växande träd och fälls efter 80 - 100 år. Om den lämnas obehandlad antar den ett silvergrått utseende.

Broadfield bänken är bekväm och stödjande, med en ergonomisk design som gör det möjligt att sitta bekvämt under långa perioder. Den är också enkel att underhålla - träet kan enkelt behandlas med olja för att bibehålla sin naturliga färg och skyddas mot vädrets påverkan.

Vi är stolta över att erbjuda en 10-års garanti på denna bänk, så att du kan lita på dess kvalitet och prestanda under lång tid framöver. Investera i en Alexander Rose Broadfield trädgårdsbänk i Roble idag och njut av en bekväm och hållbar sittplats i din trädgård i många år framöver.

1 - 2 veckor
122 cm
87 cm
60 cm
16 kg
10 år
Roble (FSC)